Beeldbewerker met organisatietalent

Job description


MORENTZ in Waalwijk zoekt een beeldbewerker met organisatietalent. Ben jij iemand die altijd hunkert en streeft naar het creëren van de perfecte foto en daarnaast houdt van het verbeteren van werkprocessen? Kom ons dan versterken in onze ultramoderne fotostudio.


Wij zijn een groep pioniers, op het gebied van 20ste-eeuw meubel design. Opgericht in 2006, gevestigd in een voormalige schoenenfabriek, bieden wij onze hard groeiende internationale klantenkring de eerste keus uit de mooiste klassiekers van de 20ste-eeuwse meubelkunst.


Hospitaliteit en onmiskenbare klantenservice zit in ons DNA. We leveren onovertroffen kwaliteit. 

Onze klantenservice en leveringsprogramma’s zijn fameus. Ultrakorte communicatielijnen en snelheid zijn de vaste ingrediënten van het huis.

Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten in elke aspect van het proces te overschrijden. Dit doen we met een team van gepassioneerde specialisten die gepast advies geven over onze unieke producten. Zowel in onze showroom, beurzen als online. Tevens werken we op traditionele en ambachtelijke wijze in ons atelier aan restauratie. We beschikken over een eigen stoffeerderij en fotostudio. Ons team verwacht een hoge mate van zelfstandig en klantgericht werken.


Bij MORENTZ is storytelling het sleutelwoord. Foto’s van een superieure kwaliteit zijn daarbij onmisbaar. 

Daarom zijn we voor onze hypermoderne inpandige fotostudio op zoek naar een bevlogen beeldbewerker. Als aanvulling van ons team van fotografen en beeldbewerkers zoeken we iemand die zich verantwoordelijk voelt voor het creëren van het perfecte plaatje en het creëren van een soepel lopende organisatie daaromheen. Als organisator zit jij bovenop de lopende projecten. Niks gaat aan jou voorbij. Jij zorgt ervoor dat alle partijen zijn voorzien van informatie en de fotostudio optimaal kan draaien.


BEELDBEWERKER MET ORGANISATIETALENT (32-40 uren)Wat je gaat doen

 • Beeldanalyse en compositiebepaling van foto’s van design meubelen.
 • Je bent eindverantwoordelijke voor de kwaliteit en resultaat van de beeldbewerking.
 • De organisatie met betrekking tot de gehele fotografie en beeldbewerking team op je nemen.
 • Samenwerken met de verschillende afdelingen (o.a. verkoop, restauratie, fotografen).
 • Je houdt de fotostudio effectief en efficiënt en weet verbeteringen aan te brengen binnen onze fotografie.

Job requirements

Functie eisen

 • Photoshop kent voor jou geen geheimen en je hebt kennis van Capture One en Apple.
 • Je bent een teamspeler en hebt ervaring met het bewerken en analyseren van productfotografie en je hebt een sterke affiniteit met esthetiek en design (meubelen).
 • Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk, stressbestendig en kritisch. Je werkt systematisch en overzichtelijk. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technologieën.
 • MORENTZ is een organisatie waar ruimte en verantwoordelijkheid hand in hand gaan met vertrouwen. Integriteit en accuraat werken zijn voor jou vanzelfsprekendheden.
 • Je kunt oplossingsgericht werken en problemen creatief benaderen.
 • Je hebt een visueel denkvermogen en hebt materiaal- en restauratie kennis.
 • MORENTZ is internationaal opererend. Daartoe is flexibiliteit in werkuren noodzakelijk.


Wat we bieden

Een uitdagende functie. Een rol met directe invloed op het succes van een ambitieus en succesvol bedrijf dat bij de absolute internationale top van haar markt behoort. Je gaat aan het werk met echte design klassiekers. Een rol met veel vrijheden, zonder bureaucratie of afstand. Ons bedrijf is dynamisch en energiek. Je krijgt een uitdagende job. Dit binnen een inspirerende werkomgeving. We zijn gevestigd in een historische blikvanger: een voormalige schoenenfabriek uit de jaren ’30. Je werkt met enthousiaste collega’s met passie voor design meubelen. Wij bieden een marktconform salaris met aanvullende voordelen en voorwaarden. Het betreft een functie voor 32-40 uren per week. 


Over MORENTZ

Binnen MORENTZ kennen we een open cultuur waarbij iedereen makkelijk benaderbaar is en we elkaar graag helpen. Wij zijn jong, divers, enthousiast en bovenal collegiaal. Bij ons kan je echt jezelf zijn. We beoordelen mensen op hun talenten. We werken dagelijks hard aan onze gedeelde passie: design meubilair uit de twintigste eeuw. We zijn goed voor elkaar. De gezamenlijke lunch is goed verzorgd. Onze winter- en zomerfeesten zijn fenomenaal. We groeien hard. We houden oog voor wat echt belangrijk is, onze mensen. 


Solliciteren of meer informatie?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Reageer dan via onze webpagina. Gelieve alleen te reageren als je aan bovenstaande eisen voldoet. Heb je nog vragen? Neem gerust een kijkje op onze website. Sollicitaties met de meest passende en inspirerende CV en motivatie worden in behandeling genomen. In dat geval ontvang je per e-mail een uitnodiging voor een kennismaking.