Project Manager Digitalisering & E-Commerce

Job description

Krijg jij een kick van werken met premium producten in de top van de designmarkt? Gaat jouw hart sneller kloppen van perfectie in jouw organisatie? Ben je een topper in procesdenken en hou je ook nog van digitalisering en e-commerce? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Wij zijn dé wereldwijde scale up in 20 ste eeuws meubel design

Wij zijn een groep pioniers, op het gebied van 20ste eeuw meubeldesign. Opgericht in 2006, gevestigd in een oude schoenenfabriek, bieden wij onze hard groeiende internationale klantenkring de eerste keus uit de mooiste klassiekers van de 20e-eeuwse meubelkunst. Hospitaliteit en onmiskenbare klantenservice zit in ons DNA. 


We leveren onovertroffen kwaliteit. Onze klantenservice en leveringsprogramma’s zijn fameus

Ultrakorte communicatielijnen en snelheid zijn de vaste ingrediënten van het huis. Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten in elke aspect van het proces te overschrijden. Dit doen we met een team van gepassioneerde specialisten die gepast advies geven over onze unieke producten. Zowel in onze showroom, op beurzen als online. Tevens werken we op traditionele en ambachtelijke wijze in ons atelier aan restauratie. We beschikken over een eigen stoffeerderij en fotostudio. Ons team verwacht een hoge mate van zelfstandig en klantgericht werken. Onze primaire doelgroep zijn architecten en interieur designers. Veelal aan de top van de markt. Zij kopen meubelen vooral voor interieur-projecten. Van klein tot groot. Zij zijn uitermate veeleisend.


Je bent een échte afmaker en een kei in proces-denken, regelen en najagen
MORENTZ heeft torenhoge digitale ambities en reeds vele stappen gezet in interne en extrerne digitalisering oplossingen. Om onze ambities en groei verder te versnellen en bestendigen zijn we op zoek naar een Project Manager Digitalisering & E-Commerce als onmisbare spil in ons bedrijf en onze digitale architectuur. Je helpt in de optimalisatie van onze allerhande digitaliseringsprojecten. Je bent een ster in het volbrengen van projecten vanuit jouw zakelijk inzicht, technische kennis en communicatie- en leiderschapsvaardigheden. En bovenal jouw praktisch vernuft. Je houdt zaken immers graag simpel en pragmatisch. Jij ziet kansen en uitdagingen en pakt deze gedegen op in een project- en actieplan. Op strategisch, tactisch en operationeel gebied. PROJECT MANAGER DIGITALISERING & E-COMMERCE

Wat ga je doen?

 • Je bedenkt, structureert, organiseert, plant en coördineert op pragmatische wijze onze interne en externe digitale versnelling via de uitvoer van concrete projecten. Dit altijd binnen budget en planning.
 • Als perfectionistische generalist werk je altijd vanuit een gedegen visie. Of het nu gaat om de implementatie van een nieuwe systeem of het organiseren van een gedragsverandering.
 • Je zorgt dat geen enkele stakeholder jou hoeft te benaderen. Jij bent ze immers altijd voor. Intern en extern.
 • Je spreekt en begrijpt de taal van (UX) designers en developers. Bij voorkeur heb je ervaring met Low Code, CRM, ERP, PIMS, Webshops en E-Commerce toepassingen.
 • Je hebt ervaring met het werken volgens de Agile/SCRUM methodiek.
 • Al met al toon je eigenaarschap en voer je regie op allerhande projecten, waarbij vaak een digitale component bij aanwezig is.


Job requirements

Wie wij zoeken

 • Je bent afgestudeerd aan een HBO of WO -opleiding en houdt enorm van het pragmatisch managen van projecten.
 • Je hebt affiniteit met digitalisering en online applicaties. Je hoeft niet zelf kunnen te programmeren. Mag wel. Graag zelfs.
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare rol.
 • Een opgewekte collega die met lef, energie en flair werkt.
 • Een collega die gestructureerd en correct afspraken opvolgt.
 • Een collega die steeds bereid is om dat extra stapje te doen waar anderen het opgeven.
 • Je beschikt over een uitmuntende schrijf- en spreekvaardigheid in het Nederlands en Engels.
 • Je bent in staat bent om samen te werken met verschillende disciplines in ons bedrijf. Van werkplaats tot aan sales.
 • Je laat discipline prevaleren boven opportunisme.
 • Je kan goed omgaan met verantwoordelijkheid.
 • Affiniteit met design (meubelen) is plezierig, niet noodzakelijk.
 • Tot slot heb je gevoel voor esthetiek.


Wat we bieden

Een uitdagende functie die in het teken staat van de overtreffende trap van project management en (persoonlijke) groei. Een rol met een enorme invloed op het succes van een ambitieus en succesvol bedrijf dat bij de absolute internationale top van haar markt behoort. Een rol met veel vrijheden dicht tegen de directie, zonder bureaucratie of afstand. Ons bedrijf is dynamisch en energiek. Je krijgt een uitdagende job. Dit binnen een inspirerende werkomgeving. Je werkt met enthousiaste collega’s met passie voor design meubelen. Wij bieden een marktconform salaris met aanvullende voordelen en voorwaarden. Het betreft een functie voor 40 uren per week.


Over MORENTZ

Binnen MORENTZ kennen we een open cultuur waarbij iedereen makkelijk benaderbaar is en we elkaar graag helpen. Wij zijn jong, divers, enthousiast en bovenal collegiaal. Bij ons kan je echt jezelf zijn. We beoordelen mensen op hun talenten. We werken dagelijks hard aan onze gedeelde passie: design meubilair uit de twintigste eeuw. We zijn goed voor elkaar. De gezamenlijk lunch wordt door onze eigen kok zeer goed verzorgd. Onze winter- en zomerfeesten zijn fenomenaal. We groeien hard. We houden oog voor wat echt belangrijk is, onze mensen.


Solliciteren of meer informatie?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Reageer dan via onze webpagina. Gelieve alleen te reageren als je aan bovenstaande eisen voldoet. Heb je nog vragen? Neem gerust een kijkje op onze website. Sollicitaties met de meest passende en inspirerende cv en motivatie worden in behandeling genomen. In dat geval ontvang je per e-mail een uitnodiging voor een kennismaking.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.