Meubel Stoffeerders

Job description

MORENTZ in Waalwijk is op zoek naar meubelstoffeerders. Wil jij werken aan de mooiste design meubel klassiekers uit de twintigste eeuw en deze met jouw passie, rust en vakmanschap terugbrengen naar hun glorietijd? Dan komen wij graag met jou in contact!


Over de functie

Als meubelstoffeerder ga je aan de slag met unieke en exclusieve design meubelstukken. Dit zijn zowel stoelen als banken en andere objecten. Je zorgt ervoor dat de meubels die binnenkomen in het restauratieatelier teruggebracht worden naar de originele staat. Hierbij krijg je de tijd, ruimte en middelen met hoge kwaliteitsnormen die nodig zijn om de objecten in hun oude glorie te herstellen. We begrijpen als geen ander dat het kwalitatief restaureren van unieke objecten een ambacht is dat vakmanschap vraagt. Omdat je de ene dag werkt aan een bank uit 1912 en de dagen er na werkt aan dertig Italiaanse stoelen uit 1952 is geen dag hetzelfde. Je werkt in ons restauratieatelier dat gevestigd is in oude Van Haren schoenenfabriek. Het is een ruime werkplaats die de ambiance biedt om jouw vakmanschap optimaal tot zijn recht te laten komen. Je werkt samen met tien andere meubelstoffeerders en -restauratoren.

Job requirements

Wat wij vragen

Als meubel stoffeerder bij MORENTZ is het belangrijk dat je aan de volgende eisen voldoet:


  • Je hebt ervaring als (her)stoffeerder
  • Je bent een gespecialiseerd en ervaren ambachtsman/vrouw
  • Je hebt oog voor detail en werkt secuur
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor je prima zelfstandig kan werken
  • Je hebt een oplossingsgerichte hands-on mentaliteit


Verder vinden wij het bij MORENTZ heel belangrijk dat je, net als wij, een passie hebt voor bijzondere meubels. Dit enthousiasme zien wij namelijk graag terug in je werkzaamheden.


Het aanbod

Je werkt met unieke design meubels, die verkocht worden over de hele wereld. Je maakt gebruik van de beste gereedschappen en materialen en werkt met vak specialisten die behoren tot de beste in de restauratie wereld!

Je ontvangt een passend salaris afhankelijk van jouw ervaring en talent. Daarbij heb je veel vrijheid in je rol en zijn je werkuren in overleg. 

 

Over MORENTZ
Binnen MORENTZ kennen we een open cultuur waarbij iedereen makkelijk benaderbaar is en we elkaar graag helpen. Hierdoor kan je bij ons echt jezelf zijn. We beoordelen mensen op hun talenten. We werken dagelijks hard aan onze gedeelde passie: design meubilair uit de twintigste eeuw. We zijn goed voor elkaar, de lunch is bij ons goed verzorgd door onze eigen kok en om 10 uur drinken we gezamenlijk koffie. We groeien hard, maar zullen altijd oog houden voor wat echte belangrijk is, onze mensen.

 

Solliciteren of meer informatie? 

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Reageren kan via de sollicitatieknop onderaan deze pagina. Een brief schrijven hoeft bij ons niet per se, maar mag wel. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op!  Heb je nog vragen? Neem gerust een kijkje op onze website of bekijk onze hieronder onze bedrijfsfilm voor een indruk van jouw toekomstige baan. Ook kan je bellen naar 0416-650 140 en vragen naar Carlijn van den BergAcquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.