Overslaan naar content

Meubelstoffeerder

Op locatie
 • Waalwijk, Noord-Brabant, Nederland
Werkplaats

Functieomschrijving

Bij MORENTZ werken we iedere dag aan onze bijzondere collectie 20ste eeuw designmeubelen. We zijn een galerie en atelier in één. Ons team bestaat onder andere uit restauratoren, stoffeerders, sales adviseurs, meubelbezorgers, kunsthistorici en een logistiek team. Als team zetten we ons samen in om de beste service te leveren aan onze klanten wereldwijd. 


We zijn op zoek naar een meubelstoffeerder die met passie en vakmanschap de meubelstukken gaat herstofferen.

Over de functie

Als meubelstoffeerder ga je aan de slag met unieke en exclusieve design meubelstukken. Dit zijn zowel stoelen als banken en andere objecten. Je zorgt ervoor dat de meubels die binnenkomen in het restauratieatelier teruggebracht worden naar de originele staat. Hierbij krijg je de tijd, ruimte en middelen met hoge kwaliteitsnormen die nodig zijn om de objecten in hun oude glorie te herstellen. We begrijpen als geen ander dat het kwalitatief restaureren van unieke objecten een ambacht is dat vakmanschap vraagt. Omdat je de ene dag werkt aan een bank uit 1912 en de dagen er na werkt aan dertig Italiaanse stoelen uit 1952 is geen dag hetzelfde. In het atelier werk je samen met een team van restauratoren en meubelstoffeerders. 

Vereisten

Wat wij vragen

Als meubelstoffeerder bij MORENTZ is het belangrijk dat je in ieder geval: 


 • Ervaring hebt als (her)stoffeerder
 • Een gespecialiseerd en ervaren ambachtsman/vrouw bent
 • Oog voor detail hebt en secuur werkt
 • Zelfstandig te werk kunt gaan
 • In oplossingen kunt denken
 • Passie voor bijzondere meubels is een pré


Wat bieden we

 • Werken met unieke designmeubel
 • Een ruim atelier met de beste gereedschappen en materialen om het werk zo goed mogelijk te kunnen doen
 • Wij bieden een passend salaris op basis van jouw ervaring en talent met aanvullende voordelen en voorwaarden waaronder een interessante pensioenvoorziening.
 • Een inspirerende werkomgeving waar je als bonus veel kennis van 20ste eeuw meubeldesign op kunt doen.


Over MORENTZ

Binnen MORENTZ kennen we een open cultuur waarbij iedereen makkelijk benaderbaar is en we elkaar graag helpen. Hierdoor kun je bij ons echt jezelf zijn. We beoordelen mensen op hun talenten en inzet. We werken dagelijks hard aan onze gedeelde passie: design meubilair uit de twintigste eeuw. We groeien hard, maar zullen altijd oog houden voor wat echt belangrijk is, onze mensen.

 

Solliciteren of meer informatie? 

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Reageren kan via de sollicitatieknop onderaan deze pagina. Een brief schrijven hoeft bij ons niet per se, maar mag wel. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op! Heb je nog vragen? Neem gerust een kijkje op onze website of kom eens bij ons langs in Waalwijk. Ook kan je bellen naar 0681090188, Carlijn vertelt je graag meer over werken bij MORENTZ.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of