Medewerker Customer Care

Job description

Gaat jouw hart sneller kloppen van de overtreffende trap van klantgerichtheid? Wil jij de meest kritische designklanten ultiem bedienen? Krijg jij een kick van werken met premium producten in de top van de designmarkt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Jij bent hét eerste aanspreekpunt voor onze wereldwijde designklanten

Wij zijn een groep pioniers, op het gebied van 20 ste eeuw meubel design. Opgericht in 2006, gevestigd in een oude schoenenfabriek, bieden wij onze hard groeiende internationale klantenkring de eerste keus uit de mooiste klassiekers van de 20e-eeuwse meubelkunst.


Hospitaliteit en onmiskenbare klantenservice zit in ons DNA. We leveren onovertroffen kwaliteit. Onze klantenservice en leveringsprogramma’s zijn fameus. Ultrakorte communicatielijnen en snelheid zijn de vaste ingrediënten van het huis. Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten in elke aspect van het proces te overschrijden. Dit doen we met een team van gepassioneerde specialisten die gepast advies geven over onze unieke producten. Zowel in onze showroom, op beurzen als online. Tevens werken we op traditionele en ambachtelijke wijze in ons atelier aan restauratie. We beschikken over een eigen stoffeerderij en fotostudio. Ons team verwacht een hoge mate van zelfstandig en klantgericht werken. 

 

Jij staat voor niets minder dan een 6 sterren service en geeft oprechte aandacht

Onze primaire doelgroep zijn architecten en interieur designers. Veelal aan de top van de markt. Zij kopen meubelen vooral voor interieur-projecten. Van klein tot groot. Zij zijn uitermate veeleisend. Jij zorgt dat onze klanten na hun aankoop alle aandacht krijgen die ze verdienen en verwachten. In jouw 6 sterren service ben je ze in alles net een stap voor. Als primair aanspreekpunt voor klanten coördineer jij mede de  planning en logistiek van de aangekochte design stukken. 


MEDEWERKER CUSTOMER CARE (M/V 40 uren)


Wat ga je doen?

 • Je bent na een aankoop hét aanspreekpunt voor onze klanten;
 • Je onderhoudt intensief en nauw contact met nationale en internationale klanten;
 • Je ziet er op toe dat het designstuk intern op tijd gerestaureerd wordt in onze eigen werkplaats;
 • Je voert regie op de levering en stemt voortdurend af met klanten en de interne organisatie;
 • Je zet alles op alles om het (after) sales-proces en de levering continu perfect te houden;
 • Je bent in staat structuur aan te brengen in (interieur) projecten en -levering;
 • Je stuurt in alles op de perfecte klantervaring;
 • Je werkt gericht en gefocust op het behalen van de deadlines.

Job requirements

Wie wij zoeken

 • Je bent sterk in het opsporen en oplossen van onvolkomenheden en afwijkingen. Je denkt in kansen en scenario's en je signaleert tegelijk proactief en vroegtijdig risico’s;
 • Je bent opgewekt, werkt met lef, energie en flair;
 • Je bent iemand die gestructureerd en correct afspraken opvolgt;
 • Je bent steeds bereid is om dat extra stapje te doen waar anderen het opgeven;
 • Je houdt enorm van ultieme klantenservice en bent zeer klantgericht;
 • Je beschikt over een uitmuntende schrijf- en spreekvaardigheid in het Nederlands en Engels;
 • Je bent in staat bent om samen te werken met onze sales-advisors en werkplaats medewerkers;
 • Je laat discipline prevaleren boven opportunisme;
 • Je kan goed omgaan met verantwoordelijkheid en houdt niet van open eindjes;
 • Jij laat klanten niet bellen. Je bent ze immers altijd een stap voor;
 • Affiniteit met design (meubelen) is plezierig, niet noodzakelijk;
 • Je bent (zojuist) afgestudeerd aan een HBO -opleiding;
 • Tot slot heb je gevoel voor esthetiek.


Wat we bieden

Een uitdagende functie die in het teken staat van de overtreffende trap van klantgerichtheid en groei. Een rol met een enorme invloed op het succes van een ambitieus en succesvol bedrijf dat bij de absolute internationale top van haar markt behoort. Een rol met veel vrijheden dicht tegen de directie, zonder bureaucratie of afstand. Ons bedrijf is dynamisch en energiek. Je krijgt een uitdagende job. Dit binnen een inspirerende werkomgeving. Je werkt met enthousiaste collega’s met passie voor design meubelen. Wij bieden een marktconform salaris met aanvullende voordelen en voorwaarden. Het betreft een functie voor 40 uren per week.

 

Over MORENTZ

Binnen MORENTZ kennen we een open cultuur waarbij iedereen makkelijk benaderbaar is en we elkaar graag helpen. Wij zijn jong, divers, enthousiast en bovenal collegiaal. Bij ons kan je echt jezelf zijn. We beoordelen mensen op hun talenten. We werken dagelijks hard aan onze gedeelde passie: design meubilair uit de twintigste eeuw. We zijn goed voor elkaar. De gezamenlijk lunch wordt door onze eigen kok zeer goed verzorgd. Onze winter- en zomerfeesten zijn fenomenaal. We groeien hard. We houden oog voor wat echt belangrijk is, onze mensen.

 

Solliciteren of meer informatie?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Reageer dan via onze webpagina. Gelieve alleen te reageren als je aan bovenstaande eisen voldoet. Heb je nog vragen? Neem gerust een kijkje op onze website. Sollicitaties met de meest passende en inspirerende CV en motivatie worden in behandeling genomen. In dat geval ontvang je per e-mail een uitnodiging voor een kennismaking. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.