Fotograaf

Job description

Bij MORENTZ zijn we op zoek naar een vaste fotograaf ter uitbreiding van ons team in de fotostudio. Met ons team van restauratoren, stoffeerders, kunsthistorici, fotografen en verkoopadviseurs werken we dagelijks aan onze bijzondere collectie meubelstukken voor klanten wereldwijd. In ons warehouse beschikken we over een geavanceerde fotostudio. 

Heb je ervaring met studiofotografie en werk je graag in teamverband? Dan ben jij onze nieuwe fotograaf!PRODUCT FOTOGRAAF

Met passie op het gebied van 20e eeuws kunst, meubelen en design (32-40 uur)


Wat ga je doen?

  • Je maakt unieke foto’s van onze producten voor onze online activiteiten in ons zeer ruime, inspirerende en geavanceerde fotostudio.
  • Samen met een team van digital editors en fotografen zorg je er iedere week voor dat we samen onze deadlines halen.


Job requirements


Wat we vragen

  • Je hebt een gerichte vakopleiding (of gelijkwaardig) en hebt minimaal twee jaar aantoonbare ervaring met hoogwaardige (online) productfotografie.
  • Je hebt een uitstekend gevoel voor compositie, licht, kleur en sfeer en hebt aantoonbare belangstelling, liefde en oog voor (meubel)design.
  • Je bent bereid te werken in de avonduren, bent flexibel inzetbaar, functioneert goed in teamverband, kunt omgaan met tijdsdruk en hebt een no-nonsens mentaliteit.
  • Je bent een gestructureerde, nauwkeurige, kritische en proactief collega.Wat we bieden

Ons bedrijf is dynamisch en energiek. Wij kennen weinig bureaucratie. Bij ons gaat ruimte en verantwoordelijkheid hand in hand met vertrouwen. Je komt te werken bij een ambitieus en succesvol bedrijf. Wij horen bij de absolute internationale top. Je krijgt een uitdagende job. Dit binnen een inspirerende werkomgeving. We zijn gevestigd in een historische blikvanger: een voormalige schoenenfabriek uit de jaren ’30. Je werkt met enthousiaste collega’s met passie voor design meubelen. Wij bieden een passende beloning. Het betreft een fulltime functie (40 uur per week). Talenten zien we graag snel starten.


Over MORENTZ

Binnen MORENTZ kennen we een open cultuur waarbij iedereen makkelijk benaderbaar is en we elkaar graag helpen. Wij zijn jong, divers, enthousiast en bovenal collegiaal. Bij ons kan je echt jezelf zijn. We beoordelen mensen op hun talenten. We werken dagelijks hard aan onze gedeelde passie: design meubilair uit de twintigste eeuw. We zijn goed voor elkaar. Onze winter- en zomerfeesten zijn fenomenaal. We groeien hard. We houden oog voor wat echt belangrijk is, onze mensen.


Solliciteren of meer informatie?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Reageer dan via onze webpagina. Heb je nog vragen? Neem gerust een kijkje op onze website. Sollicitaties met de meest passende en inspirerende CV en motivatie worden in behandeling genomen. In dat geval ontvang je per e-mail een uitnodiging voor een kennismaking.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.