Fotograaf

Job description

MORENTZ is een groep pioniers, op het gebied van 20 ste eeuw meubel design. Opgericht in 2006, gevestigd in een oude schoenenfabriek, biedt MORENTZ onze groeiende internationale klantenkring de eerste keus uit de mooiste klassiekers van de 20e-eeuwse meubelkunst. 


Hospitaliteit en onmiskenbare klantenservice zit in ons DNA. 

We leveren onovertroffen kwaliteit. Onze klantenservice en leveringsprogramma’s zijn fameus. Ultra korte communicatielijnen en snelheid zijn de vaste ingrediënten van het huis. Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten in elke aspect van het proces te overschrijden. Dit doen we met een team van gepassioneerde specialisten die gepast advies geven over onze unieke producten. Zowel in onze showroom, beurzen als online. Tevens werken we op traditionele en ambachtelijke wijze in ons atelier aan restauratie. We beschikken over een eigen stoffeerderij en geavanceerde fotostudio. Ons team verwacht een hoge mate van zelfstandig en klantgericht werken. Om onze internationale expansie voort te zetten, zijn we op zoek naar getalenteerde mensen om ons zeer diverse team te versterken. Op korte termijn zoeken wij:Product Fotograaf

Met kennis en passie op het gebied van 20e eeuws kunst, meubelen en design (40 uren)


Wat ga je doen?

  • Je maakt unieke foto’s van onze producten voor onze online activiteiten in ons zeer ruime, inspirerende en geavanceerde fotostudio.

Job requirements

Functie-eisen

  • Je hebt een gerichte vakopleiding (of gelijkwaardig) en hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met hoogwaardige (online) product fotografie.
  • Je hebt een uitstekend gevoel voor compositie, licht, kleur en sfeer en hebt aantoonbare belangstelling, liefde en oog voor (meubel)design.
  • Je hebt bereidheid tot werken in de avonduren, bent flexibel inzetbaar, functioneert goed in teamverband, kunt omgaan met tijdsdruk en hebt een no-nonsens mentaliteit.
  • Je bent een gestructureerde, nauwkeurige, kritische en proactief collega.
  • Kortom: Je werkt omdat je van je vak houdt en een passie hebt voor fotografie.


Wat we bieden

Ons bedrijf is dynamisch en energiek. Wij kennen weinig bureaucratie. Bij ons gaat ruimte en verantwoordelijkheid hand in hand met vertrouwen. Je komt te werken bij een ambitieus en succesvol bedrijf. Wij horen bij de absolute internationale top. Je krijgt een uitdagende job. Dit binnen een inspirerende werkomgeving. We zijn gevestigd in een historische blikvanger: een voormalige schoenenfabriek uit de jaren ’30. Je werkt met enthousiaste collega’s met passie voor design meubelen. Wij bieden een passende beloning. Het betreft een fulltime functie (40 uur per week). Talenten zien we graag snel starten.


Over MORENTZ

Binnen MORENTZ kennen we een open cultuur waarbij iedereen makkelijk benaderbaar is en we elkaar graag helpen. Wij zijn jong, divers, enthousiast en bovenal collegiaal. Bij ons kan je echt jezelf zijn. We beoordelen mensen op hun talenten. We werken dagelijks hard aan onze gedeelde passie: design meubilair uit de twintigste eeuw. We zijn goed voor elkaar. Onze winter- en zomerfeesten zijn fenomenaal. We groeien hard. We houden oog voor wat echt belangrijk is, onze mensen.


Solliciteren of meer informatie?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Reageer dan via onze webpagina. Heb je nog vragen? Neem gerust een kijkje op onze website. Sollicitaties met de meest passende en inspirerende CV en motivatie worden in behandeling genomen. In dat geval ontvang je per e-mail een uitnodiging voor een kennismaking.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.