Technisch Coördinator / Werkvoorbereider Meubel Restauratie (M/V 40 uren)

Functieomschrijving

MORENTZ in Waalwijk zoekt een Technisch Coördinator / Werkvoorbereider meubel restauratie (M/V 40 uren). Wij zoeken iemand die met hart en ziel zorgt dat onze design meubels uitstekend en tijdig geleverd worden aan onze wereldwijde en gewaardeerde klanten.


Wij zijn een groep pioniers, op het gebied van 20 ste eeuw meubel design. Opgericht in 2006, gevestigd in een oude schoenenfabriek, bieden wij onze hard groeiende internationale klantenkring de eerste keus uit de mooiste klassiekers van de 20e-eeuwse meubelkunst.


Hospitaliteit en onmiskenbare klantenservice zit in ons DNA. We leveren onovertroffen kwaliteit. Onze klantenservice en leveringsprogramma’s zijn fameus. Ultrakorte communicatielijnen en snelheid zijn de vaste ingrediënten van het huis. Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten in elke aspect van het proces te overschrijden. Dit doen we met een team van gepassioneerde specialisten die gepast advies geven over onze unieke producten. Zowel in onze showroom, op beurzen als online. 


Tevens werken we op traditionele en ambachtelijke wijze in ons atelier aan restauratie. We beschikken over een eigen stoffeerderij, werkplaats, stoffeerderij en fotostudio. Ons team verwacht een hoge mate van zelfstandig en klantgericht werken. Om onze internationale expansie voort te zetten, heeft de organisatie behoefte aan een Technisch Coördinator / Werkvoorbereider meubel restauratie. Iemand die met hart en ziel zorgt dat de meubels uitstekend en tijdig geleverd worden aan onze wereldwijde en gewaardeerde klanten.TECHNISCH COÖRDINATOR / WERKVOORBEREIDER MEUBEL RESTAURATIE (M/V 40 uren)


Wat je gaat doen

 • Je zorgt dat onze meubels met de hoogst mogelijke klanttevredenheid geleverd worden. Zowel in detail als op tijd, altijd.
 • Je bent HET aanspreekpunt voor onze externe partners, leveranciers en onderaannemers zoals spuiterijen, houtbewerkers, etc.
 • Je bekleedt een spil functie binnen MORENTZ en werkt hierbij nauw samen met onze restaurateurs, stoffeerders, logistiek en administratieve collega’s, sales advisors en customer care.
 • Je zorgt dat alle restauratie benodigdheden voldoende beschikbaar zijn. Je koopt onder anderen in bij stof-, leer- en houtleverancier.
 • Continu verbeteren zit in de DNA. Je grijpt in op processen waar nodig en voert verbeteringen duurzaam door.
 • Je signaleert ontwikkelingen weet daar trefzeker op in te spelen.
 • Je geeft gevraagd en ongevraagde opbouwende adviezen inzake efficiëntie trajecten, professionalisering, kostenbesparingen en duurzaamheid.
 • Je bent markt- en kostenbewust.
 • Je bent sterk in het opsporen en oplossen van onvolkomenheden en afwijkingen.
 • Je denkt in kansen en scenario's en je signaleert tegelijk proactief en vroegtijdig risico’s.
 • Je bent makkelijk in de omgang en bereid je handen uit de mouwen te steken.
 • De functie is vacant in Waalwijk.

Functievereisten

Functie eisen

 • Je hebt MBO werk en denkniveau en minimaal 3 jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Bij voorkeur heb je studie afgerond binnen ons vakgebied zoals aan het hout en meubilering college of vergelijkend.
 • De meest belangrijke voorwaarden zijn dat je ambitieus, daadkrachtig en intelligent bent.
 • Je bent resultaatgericht, werkt ultiem secuur, hebt een winnaarsmentaliteit en beschikt over een flinke portie lef en een ambitieuze werklust. Je houdt van bouwen en de toekomst te bepalen.
 • Je bent technisch inhoudelijk sterk en weet duidelijke en complete werkopdrachten voor te bereiden.
 • Je hebt ervaring met logistieke systemen c.q. processen en hebt oog voor het automatiseren van repeterende handelingen.
 • Je bent stressbestendig, gestructureerd, ordelijk, weet prioriteiten te stellen, proactief en service gericht.
 • Je denkt procesmatig en handelt vanuit een ‘hands on mentaliteit’.
 • Je kan effectief en tegelijk prettig communiceren met verschillende type mensen.
 • MORENTZ is een organisatie waar ruimte en verantwoordelijkheid hand in hand gaan met vertrouwen. Integriteit en accuraat werken zijn voor jou vanzelfsprekendheden.
 • MORENTZ is internationaal opererend. Daartoe is de Engelse taal en flexibiliteit noodzakelijk.
 • Affiniteit met design (meubelen) is een pré. Niet noodzakelijk.


Wat we bieden

Een uitdagende functie die in het teken staat van het vlot en accuraat laten verlopen van de logistieke processen van onze ateliers. Een rol met een enorme invloed op het succes van een ambitieus en succesvol bedrijf dat bij de absolute internationale top van haar markt behoort. Een rol met veel vrijheden dicht tegen de directie, zonder bureaucratie of afstand. Ons bedrijf is dynamisch en energiek. Je krijgt een uitdagende job. Dit binnen een inspirerende werkomgeving. Je werkt met enthousiaste collega’s met passie voor design meubelen. Wij bieden een marktconform salaris met aanvullende voordelen en voorwaarden. Het betreft een functie voor 40 uren per week.Over MORENTZ

Binnen MORENTZ kennen we een open cultuur waarbij iedereen makkelijk benaderbaar is en we elkaar graag helpen. Wij zijn jong, divers, enthousiast en bovenal collegiaal. Bij ons kan je echt jezelf zijn. We beoordelen mensen op hun talenten. We werken dagelijks hard aan onze gedeelde passie: design meubilair uit de twintigste eeuw. We zijn goed voor elkaar. De gezamenlijk lunch wordt door onze eigen kok zeer goed verzorgd. Onze winter- en zomerfeesten zijn fenomenaal. We groeien hard. We houden oog voor wat echt belangrijk is, onze mensen.


 

Solliciteren of meer informatie?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Reageer dan via onze webpagina. Gelieve alleen te reageren als je aan bovenstaande eisen voldoet. Heb je nog vragen? Neem gerust een kijkje op onze website. Sollicitaties met de meest passende en inspirerende CV en motivatie worden in behandeling genomen. In dat geval ontvang je per e-mail een uitnodiging voor een kennismaking. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.