Supply Chain Manager / Operationeel Manager

Functieomschrijving

MORENTZ in Waalwijk zoekt een Supply Chain/ Operationeel/ Logistiek manager. Help jij onze snelgroeiende en succesvolle scale-up nog verder te professionaliseren en beter te sturen op de operationele en logistieke processen?


Wij zijn een groep pioniers, op het gebied van 20 ste eeuw meubel design. Opgericht in 2006, gevestigd in een oude schoenenfabriek, bieden wij onze hard groeiende internationale klantenkring de eerste keus uit de mooiste klassiekers van de 20e-eeuwse meubelkunst.


Hospitaliteit en onmiskenbare klantenservice zit in ons DNA. We leveren onovertroffen kwaliteit. Onze klantenservice en leveringsprogramma’s zijn fameus. Ultrakorte communicatielijnen en snelheid zijn de vaste ingrediënten van het huis. Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten in elke aspect van het proces te overschrijden. Dit doen we met een team van gepassioneerde specialisten die gepast advies geven over onze unieke producten. Zowel in onze showroom, op beurzen als online. Tevens werken we op traditionele en ambachtelijke wijze in ons atelier aan restauratie. We beschikken over een eigen stoffeerderij en fotostudio. Ons team verwacht een hoge mate van zelfstandig en klantgericht werken. Om onze internationale expansie voort te zetten, heeft de organisatie behoefte aan iemand die de verantwoording neemt en zorg draagt voor (de optimalisatie van) alle operationele en logistieke processen rondom inkoop, restauratie, opslag, verkoop en verzending van al onze producten. 


SUPPLY CHAIN MANAGER (40 uren)


Wat je gaat doen

 • Je bent verantwoordelijk voor alle operationele en logistieke processen (gehele Supply Chain) rondom de afhandeling van inkoop tot verkoop en verzending van onze meubelen. 
 • Je geeft directe leiding aan de afdelingen planning, werkplaats, magazijn en logistiek.
 • Je bent onderdeel van het Management Team.
 • Je volgt, coördineert, verbetert en controleert doorlopend de (interne) operationele en logistieke processen. Je grijpt in waar nodig en voert verbeteringen duurzaam door. 
 • Je bent markt- en kostenbewust en hebt het talent om te onderhandelen over tarieven en condities met derden. 
 • Je signaleert ontwikkelingen weet daar trefzeker op in te spelen. Je geeft gevraagd en ongevraagde opbouwende adviezen inzake efficiëntie trajecten, professionalisering en kostenbesparingen.
 • Je bent sterk in het opsporen en oplossen van onvolkomenheden en afwijkingen. Je denkt in kansen en scenario's en je signaleert tegelijk proactief en vroegtijdig risico’s.
 • Je werkt samen met werkvoorbereiders, restaurateurs, klantenservice, stoffeerders, administratieve medewerkers, verkopers, chauffeurs en natuurlijk onze externe leveranciers en partners.
 • Je bent makkelijk in de omgang, bereid je handen uit de mouwen te steken en streeft niet naar een kantoorbaan. 
 • De functie is vacant in Waalwijk.

Functievereisten

Functie eisen

 • Je hebt HBO werk en denkniveau en minimaal 5 jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • De meest belangrijke voorwaarden zijn dat je commercieel, ambitieus, daadkrachtig en intelligent bent. Je bent resultaatgericht, werkt ultiem secuur, hebt een winnaarsmentaliteit en beschikt over een flinke portie lef en een ambitieuze werklust. Je houdt van bouwen en de toekomst te bepalen.
 • Je hebt ervaring met de implementatie van logistieke systemen c.q. processen en bent een ster in het automatiseren van repeterende handelingen.
 • Je hebt sterk ontwikkelde leidinggevende capaciteiten, stressbestendig, gestructureerd, ordelijk, weet prioriteiten te stellen, proactief en service gericht.
 • Je denkt procesmatig en handelt vanuit een ‘hands on mentaliteit’. Projectmanagement is jou niet vreemd.
 • Je kan effectief en tegelijk prettig communiceren met verschillende type mensen.
 • MORENTZ is een organisatie waar ruimte en verantwoordelijkheid hand in hand gaan met vertrouwen. Integriteit en accuraat werken zijn voor jou vanzelfsprekendheden.
 • MORENTZ is internationaal opererend. Daartoe is de Engelse taal en flexibiliteit noodzakelijk.
 • Affiniteit met design (meubelen) is een pré. Niet noodzakelijk.


Wat we bieden

Een uitdagende functie die in het teken staat van continue verbetering van onze operationele processen. Een rol met een enorme invloed op het succes van een ambitieus en succesvol bedrijf dat bij de absolute internationale top van haar markt behoort. Een rol met veel vrijheden dicht tegen de directie, zonder bureaucratie of afstand. Ons bedrijf is dynamisch en energiek. Je krijgt een uitdagende job. Dit binnen een inspirerende werkomgeving. Je werkt met enthousiaste collega’s met passie voor design meubelen. Wij bieden een marktconform salaris met aanvullende voordelen en voorwaarden. Het betreft een functie voor 40 uren per week.


Over MORENTZ

Binnen MORENTZ kennen we een open cultuur waarbij iedereen makkelijk benaderbaar is en we elkaar graag helpen. Wij zijn jong, divers, enthousiast en bovenal collegiaal. Bij ons kan je echt jezelf zijn. We beoordelen mensen op hun talenten. We werken dagelijks hard aan onze gedeelde passie: design meubilair uit de twintigste eeuw. We zijn goed voor elkaar. De gezamenlijk lunch wordt door onze eigen kok zeer goed verzorgd. Onze winter- en zomerfeesten zijn fenomenaal. We groeien hard. We houden oog voor wat echt belangrijk is, onze mensen.

 

Solliciteren of meer informatie?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Reageer dan via onze webpagina. Gelieve alleen te reageren als je aan bovenstaande eisen voldoet. Heb je nog vragen? Neem gerust een kijkje op onze website. Sollicitaties met de meest passende en inspirerende CV en motivatie worden in behandeling genomen. In dat geval ontvang je per e-mail een uitnodiging voor een kennismaking. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.