Social Media Content Creator

Functieomschrijving

Laat jij onze 126.000 betrokken volgers het komende jaar nog groeien naar 500.000? MORENTZ in Waalwijk zoekt een ervaren Social Media Content Creator. Wij groeien snel en zijn zeer succesvol. Heb jij kennis van de mogelijkheden van diverse Social Media kanalen wereldwijd en een passie voor esthetiek, design en conversie en ben je zeer data gedreven? Dan zoeken we jou.


Wij zijn een groep pioniers, op het gebied van 20e eeuw meubel design. Opgericht in 2006, gevestigd in een oude schoenenfabriek, bieden wij onze hard groeiende internationale klantenkring de eerste keus uit de mooiste klassiekers van de 20e-eeuwse meubelkunst.


Hospitaliteit en onmiskenbare klantenservice zit in ons DNA.

We leveren onovertroffen kwaliteit. Onze klantenservice en leveringsprogramma’s zijn fameus. Ultra korte communicatielijnen en snelheid zijn de vaste ingrediënten van het huis. Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten in elke aspect van het proces te overschrijden. Dit doen we met een team van gepassioneerde specialisten die gepast advies geven over onze unieke producten in zowel in onze showroom, beurzen en online. Tevens werken we op traditionele en ambachtelijke wijze in ons atelier aan restauratie. We beschikken over een eigen stoffeerderij en fotostudio. Ons team verwacht een hoge mate van zelfstandig en klantgericht werken. Om onze internationale expansie voort te zetten en klanten een nog betere (online) ervaring te bieden, hebben we behoefte aan een strategische doener voor de uitvoer van onze Social Media strategie. Wij zoeken een ervaren, scherpe, ondernemende en zeer conversie gedreven content creator, die passie heeft voor onze stukken en de mogelijkheden van de Social Media kanalen optimaal inzet om ons merk wereldwijd nog sterker te maken.



SOCIAL MEDIA CONTENT CREATOR (M/V 40 uren)

MET INITIËLE FOCUS OP INSTAGRAM EN PINTEREST


Wat ga je doen?

 • Je ontwikkelt ultiem converterende campagnes in lijn met de merkstrategie en creatieve content in samenspraak met diverse interne disciplines (denk aan sales, fotografie en kunsthistorici) en externe partners (denk aan externe media, influencers en relevante designers).
 • Je ontwikkelt en geeft uitvoer aan de omni-channel marketingstrategie en -kalender over diverse (online) kanalen (paid, owned en earned) met primaire focus op Instagram en Pinterest. 
 • Je stuwt groei in volgers en conversie en merkbetrokkenheid middels data, flair, dialoog en lef.
 • Na(ast) Instagram en Pinterest ontwikkel je ook een Social Media strategie met betrekking tot andere Social Media kanalen. Denk aan LinkedIN, WeChat en Tmall. De in te zetten kanalen wijzigen mogelijk in de loop der tijd, afhankelijk van de actuele toegevoegde waarde van het kanaal.
 • Je scout potentiële klanten via diverse ‘online netwerken’ en bouwt betekenisgevende connecties.
 • Je genereert het juiste online verkeer en bouwt middels inhoudelijke en sterk visuele content aan het merk MORENTZ.

Functievereisten

Wie wij zoeken

 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als Social Media Content Creator met bewezen (online) resultaten.
 • Je hebt een obsessieve focus op de perfecte customer journey. Van leadgeneratie tot aan klantretentie.
 • Je hebt ruime kennis en ervaring met -in ieder geval- Instagram en Pinterest, inclusief Social Advertising. Kennis van overige digital (marketing) toolings en -insights is een pré (denk aan Google Analytics).
 • Je bent analytisch sterk, proactief, secuur, service gericht, conversie gedreven en geeft dagelijks (on)gevraagde adviezen en duiding op basis van business intelligence.
 • Affiniteit met en kennis van design (meubelen) is een pré.
 • Gedeeltelijk werken op afstand behoort tot de mogelijkheden.


Wat we bieden

Een uitdagende strategische en operationele Social Media marketingpositie. Een rol met invloed op het succes van een ambitieus en succesvol bedrijf dat bij de absolute internationale top van haar markt behoort. Een rol met veel vrijheden, zonder bureaucratie of afstand. Ons bedrijf is dynamisch en energiek. Je krijgt een uitdagende job. Dit binnen een inspirerende werkomgeving. Je werkt met enthousiaste collega’s met passie voor design meubelen. Wij bieden een marktconform salaris met aanvullende voordelen en voorwaarden. Het betreft een functie voor 40 uren per week. De vacature is per direct vacant te Waalwijk.

 

Over MORENTZ

Binnen MORENTZ kennen we een open cultuur waarbij iedereen makkelijk benaderbaar is en we elkaar graag helpen. Wij zijn jong, divers, enthousiast en bovenal collegiaal. Bij ons kan je echt jezelf zijn. We beoordelen mensen op hun talenten. We werken dagelijks hard aan onze gedeelde passie: design meubilair uit de twintigste eeuw. We zijn goed voor elkaar. De gezamenlijk lunch van onze eigen chefkok is goed verzorgd. Onze winter- en zomerfeesten zijn fenomenaal. We groeien hard. We houden oog voor wat echt belangrijk is, onze mensen.

 

Solliciteren of meer informatie?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Reageer dan via onze webpagina. Gelieve alleen te reageren als je aan bovenstaande eisen voldoet. Heb je nog vragen? Neem gerust een kijkje op onze website. Sollicitaties met de meest passende en inspirerende CV en motivatie worden in behandeling genomen. In dat geval ontvang je per e-mail een uitnodiging voor een kennismaking. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.