(jr.) Functioneel Applicatie Consultant

Job description

MORENTZ in Waalwijk zoekt een Functioneel Applicatie Consultant. Help jij onze snelgroeiende en succesvolle scale-up nog verder te professionaliseren en beter te laten werken met nieuwe digitale oplossingen?


Wij zijn een groep pioniers, op het gebied van 20 ste eeuw meubel design. Opgericht in 2006, gevestigd in een oude schoenenfabriek, bieden wij onze hard groeiende internationale klantenkring de eerste keus uit de mooiste klassiekers van de 20e-eeuwse meubelkunst.


Hospitaliteit en onmiskenbare klantenservice zit in ons DNA. We leveren onovertroffen kwaliteit. Onze klantenservice en leveringsprogramma’s zijn fameus. Ultrakorte communicatielijnen en snelheid zijn de vaste ingrediënten van het huis. Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten in elke aspect van het proces te overschrijden. Dit doen we met een team van gepassioneerde specialisten die gepast advies geven over onze unieke producten. Zowel in onze showroom, op beurzen als online. Tevens werken we op traditionele en ambachtelijke wijze in ons atelier aan restauratie. We beschikken over een eigen stoffeerderij en fotostudio. Ons team verwacht een hoge mate van zelfstandig en klantgericht werken. Om onze internationale expansie voort te zetten, heeft de organisatie behoefte aan iemand die de zorg draagt voor de digitale ondersteuning van klanten, partners en medewerkers.


(jr.) FUNCTIONEEL APPLICATIE CONSULTANT (24-40 uren)


Wat je gaat doen

 • Je levert een actieve bijdrage aan de succesvolle implementaties binnen de digitalisering van MORENTZ.
 • Je leidt medewerkers op en begeleid ze tegelijkertijd op het gebied van onze digitale applicatie(s).
 • Je gaat een actieve bijdrage leveren in ons team van consultants om de verdere digitalisering kracht bij te zetten.
 • Je matched werkprocessen aan de bestaande functionaliteiten en andersom.
 • Je verzorgt de interne communicatie met betrekking tot nieuw ontwikkelde functionaliteiten en documenteert deze.
 • Je bent hét aanspreekpunt bij vragen met betrekking tot onze innovatieve digitale oplossingen. 
 • Je bent sterk in het opsporen en oplossen van onvolkomenheden en afwijkingen. 
 • Je denkt in kansen en scenario's en je signaleert tegelijk proactief en vroegtijdig risico’s.
 • De functie is vacant in Waalwijk.

Job requirements

Functie eisen

 • Je hebt HBO werk en denkniveau en minimaal 1-3 jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent ambitieus, leergierig, resultaatgericht, zelf didactisch, empatisch en toe aan een volgende stap met ambitieuze werklust. 
 • Je kan effectief en tegelijk prettig communiceren met verschillende type mensen.
 • Je hebt kennis van functioneel beheer werkzaamheden in ICT.
 • Je hebt kennis van MS Office.
 • Je hebt kennis van gebruikersbeheer.
 • Relevante Certificering of aantoonbare kennis hiervan is een pré.
 • Ervaring met of kennis van ERP is een pré.
 • MORENTZ is een organisatie waar ruimte en verantwoordelijkheid hand in hand gaan met vertrouwen. Integriteit en accuraat werken zijn voor jou vanzelfsprekendheden.
 • MORENTZ is internationaal opererend. Daartoe is de Engelse taal en flexibiliteit noodzakelijk.
 • Affiniteit met design (meubelen) is een pré. Niet noodzakelijk.


Wat we bieden

Een uitdagende functie die in het teken staat van de overtreffende trap van klantgerichtheid en groei. Een rol met een enorme invloed op het succes van een ambitieus en succesvol bedrijf dat bij de absolute internationale top van haar markt behoort. Een rol met veel vrijheden dicht tegen de directie, zonder bureaucratie of afstand. Ons bedrijf is dynamisch en energiek. Je krijgt een uitdagende job. Dit binnen een inspirerende werkomgeving. Je werkt met enthousiaste collega’s met passie voor design meubelen. Wij bieden een marktconform salaris met aanvullende voordelen en voorwaarden. Het betreft een functie voor 24-40 uren per week.


Over MORENTZ

Binnen MORENTZ kennen we een open cultuur waarbij iedereen makkelijk benaderbaar is en we elkaar graag helpen. Wij zijn jong, divers, enthousiast en bovenal collegiaal. Bij ons kan je echt jezelf zijn. We beoordelen mensen op hun talenten. We werken dagelijks hard aan onze gedeelde passie: design meubilair uit de twintigste eeuw. We zijn goed voor elkaar. De gezamenlijk lunch wordt door onze eigen kok zeer goed verzorgd. Onze winter- en zomerfeesten zijn fenomenaal. We groeien hard. We houden oog voor wat echt belangrijk is, onze mensen.

 

Solliciteren of meer informatie?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Reageer dan via onze webpagina. Sta je op het punt van een carrière switch en heb je enorm veel affiniteit met ICT maar heb je geen relevante opleiding schroom niet om ook dan te solliciteren. Heb je nog vragen? Neem gerust een kijkje op onze website. Sollicitaties met de meest passende en inspirerende CV en motivatie worden in behandeling genomen. In dat geval ontvang je per e-mail een uitnodiging voor een kennismaking.